![](https://primary.jwwb.nl/public/p/x/c/temp-sszndjnrupuzhfmszhqq/1awmq9/8a3bcae6-24f8-46ea-8b39-c462436fadd1.jpg?enable-io=true&enable=upscale&crop=1920%2C2560%2Cx0%2Cy0%2Csafe&width=183&height=244)
Frambozen ganache
Recept voor het vullen van 8-10 macarons.
Wat heb je nodig:
- 100 gr witte chocolade
-
20 ml slagroom
-
100 gr frambozen (vers of bevroren)
-
10 gr honing
Aan de slag!
- Pureer en zeef de frambozen. Je houdt ongeveer 50 gr puree over.
-
Verwarm de chocolade au bain-marie.
-
Breng de slagroom, de honing en de frambozenpuree aan de kook.
-
Voeg beetje bij beetje toe aan de gesmolten chocolade.
-
Roer goed tot een glad mengsel.
-
Laat de ganache afgedekt 24 uur opstijven bij kamertemperatuur.